Fotografii 360

Fotografia 360 se realizeaza printr-un proces ce permite captarea unei serii de imagini statice ale obiectivului. Imaginile sunt editate, formatate si integrate intr-un player ce ii permite consumatorului sa vizualizeze obiectivul din toate unghiurile, sa mareasca o anumita zona pentru detalii.

     “FilmariDrona” vă oferă posibilitatea de a experimenta noi servicii profesionale de fotografiere 360 grade, ce reunesc creativitatea și tehnologia pentru a obține rezultate moderne de excepție. Camera video a dronei poate executa prin suprapunere o serie de 24 imagini in diferite directii iar prin procesarea lor rezulta o fotografie panoramica 360 grade. Un alt echipament este camera 360, aceasta avand posibilitatea ca printr-o singura fotografie sa surprinda tot ce o inconjoara, la 360 grade. Aceste fotografii permit mobilitatea și detalierea cadrelor în toate direcțiile. Cu o astfel de tehnologie, fotografiile panoramice reconstituie experiențe vizuale complete în diverse domenii de activitate: marketing și publicitate, evenimente și prezentari de produse, imobiliare și proprietăți private, peisagistică si turism.

    Aceste fotografii panoramice 360 contribuie la noi posibilități de promovare, fără limite, obiectivul fiind promovat la potențialul său maximum.