Filmari aeriene

Filmarile aeriene sunt realizate cu ultima generatie de drona, camera ei fiind una dintre cele mai performane, fiind capabila de rezolutii Ultra HD 4K (3840 x 2160 pixeli). Filmarea aeriana a unui hotel, a unei pensiuni si a imprejurimilor acesteia, a facilitatilor de agrement sau a altor elemente, surprinderea unor cadre deosebite care sa evidentieze obiectivul ales, vor aduce cu siguranta un plus afacerii Dumneavoastra.

Avantajele unei filmări cu drona

Costuri reduse
Un motiv esențial pentru care vă recomand alegerea unei drone este costul mic pe care îl presupune, spre deosebire de metodele clasice de filmare aeriană. În zilele noastre, dronele pot facilita o vizualizare panoramică a unor zone mai greu accesibile oamenilor, făcând posibilă o filmare de la înălțimi mari, pe suprafețe extinse și distanțe mari, mulțumită performantelor ridicate ale dronei.

Calitate Ultra HD
Un alt avantaj îl constituie calitatea filmărilor în format Full HD sau Ultra HD, acest lucru fiind posibil mulțumită dronelor de ultimă generație cu unghi larg și sistem de stabilizare pe 3 axe.

Viziune modernă
Tehnologia care stă la baza dronelor se află într-o perpetuă dezvoltare, câștigând cât mai mult teren în ultimii ani, motiv pentru care este un domeniu ce promite o creștere exponențială pe viitor.

Siguranță și precizie
Drona este dotata cu mai multe elemente de siguranță pentru a exclude probabilitatea unei deteriorari a ei si a zonei de survolare. Înainte de orice decolare, se realizează o inspecție a zonei ce urmeaza a fi survolata și apoi se decide dacă are loc zborul in siguranta în acea locație. În urma verificărilor amănunțite a echipamentului si a conditiilor de zbor, decizia de a zbura îi aparține numai pilotului. Drona este echipata cu senzori de proximitate oferind protectie contra coliziunii pe 360 grade in plan orizontal si vertical. Acestia ajuta drona sa evite obstacolele, sa ia singura decizia de a ocoli un obstacol aflat in calea ei. GPS-ul este folosit pentru pozitionarea exacta a dronei, ajutand la intoarcerea acesteia la locul de decolare in cazul pierderii semnalului dintre drone si telecomanda, sau atunci cand bateria ramasa ramane suficienta doar pentru drumul inapoi.

Mobilitate
Filmarea aerienă presupune foarte mult dinamism datorită modului de maipulare a dronei. Filmările efectuate au o durată de aproximativ 25 de minute într-un singur zbor, iar pe zi se pot efectua mai multe zboruri consecutive. Dronele pot zbura la inaltimi cuprinse intre 1 si 500m, fără să fie afectată în vreun fel calitatea imaginii, indiferent de altitudinea la care se află aceastea fată de sol.